divendres, 15 de juliol del 2016


Incidències en els nomenaments d’estiu.

Centenars de docents lleidatans, milers a tot Catalunya, funcionaris i interins pendents de saber on treballaran el curs vinent
 
Anunciaren, primer, que el dimecres 13 de juliol es publicaria la resolució provisional (tres dies per presentar reclamacions) la qual cosa donaria pistes de  la destinació de molts d’ells i elles. A primera hora d’aquell dimecres es confirmava l’anunci i aquells que van tenir la sort d’accedir a l’aplicatiu (aviat es col.lapsà) van veure com es confirmaven o frustraven  les seves expectatives.
 
Nomenaments que no quadren, vacants que resten sense cobrir; un alllau de denúncies que obliga a retirar la resolució; el Departament parla de “incidències en la fase d’elecció”.

Quines són aquells incidències?

I el divendres 15, nova resolució provisional (continua la incertesa) tot esperant que a finals de mes sorti la definitiva, per uns quants; perquè moltes i molts altres hauran d’esperar als propers nomenaments, els de finals d’agost i primers dies de setembre, per saber quin serà el seu lloc de treball

No poden fer com si no hagués passat res. Hi ha docents que el dimecres tenien una destinació i avui ja no. No es mereixen explicacions sobre una situació que genera desconfiança, sensació d’arbitrarietat i desprotecció entre els afectats? I ens confirma que les coses no es fan bé.

 

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada